Fülesbagoly

Budapestre jön a Bullet For My Valentine

2019. január 09. - Bagolyhír

Újra Magyarországon koncertezik a Bullet For My Valentine. A walesi metal csapat április 10-én a Barba Negra Music Clubban lép fel - közölte a szervező Live Nation szerdán az MTI-vel.

bullet-for-my-valentine_1.jpg

A különböző stílusokat vegyítő, zenéjében agresszív, gyors ütemeket dallamos refrénekkel váltogató Bullet For My Valentine az elmúlt években több sikeres koncertet adott Magyarországon - olvasható a közleményben: 2013-ban a soproni VOLT Fesztiválon, 2016-ban a Szigeten, tavaly pedig a Budapest Parkban.
Az 1998-ban eredetileg Jeff Killed John néven alapított együttes az elmúlt két évtizedben folyamatosan szilárdította meg helyét a keményzenei színtéren, eddigi hat stúdiólemeze több mint tízmilló példányban kelt el világszerte.
A négytagú zenekar - a jelenlegi felállásban Matt Tuck (ének, gitár), Michael Paget (gitár, vokál), Jamie Mathias (basszusgitár) és Jason Bowld (dob) - a Kerrang! magazin díjkiosztóin három egymást követő évben kapta meg a legjobb brit együttes címet. A legutóbbi lemezük tavaly jelent meg Gravity címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4414550818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása