Fülesbagoly

Vaksötétben ad koncertet Szalóki Ági

2019. január 08. - Bagolyhír

Szabad a csók! címmel ad koncertet Szalóki Ági február 13-án Budapesten, a Duna Palotában, ahol a Karády-dalokat vaksötétben fogja énekelni. A teljes jegybevétel jótékonysági célra megy.

szaloki.jpg

Szalóki Ági koncertje előtt Frankó Csuba Dea, a Spark Institute alapítója mesél arról, hogy hogyan lehet fejleszteni a felfedezés képességét magunkban. Azt az erőt, ami segít, hogy kilépjünk a régi sémákból és elinduljunk a fejlődés útján. Ez az erő támogat minket, hogy az út közben felmerülő nehézségeket megtanuljuk kezelni és a komfortzónánkon kívüli életet, a tanulást és a problémamegoldást kényelmes utazássá szelídíteni az életünkben- olvasható az eseményben. 
Ezután következik Szalóki Ági koncertje, amit vak sötétben lehet végighallgatni. A cél az, hogy lezáruljanak azok az érzékszervek, amelyekre a zene hallgatásához nincs szükségünk és megnyitni azokat, amik segítenek új távlatokat tudunk felfedezni, új mélységeket megtapasztalni a zenehallgatás élményében. Ági zongorán kíséri Helle Maximilian.
A koncert jegybevételét látássérültek részére hangoskönyvek készítésére és a Bodor Tibor által felolvasott hangoskönyvek minőségének javítására fordítják.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8114548460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása