Fülesbagoly

Lana Del Rey 3 milliárdos nézettsége után fogadalmat tett

2019. január 03. - tothjutka

Miután a YouTube csatornája elérte a hárommilliárdos nézettséget, Lana Del Rey újévi fogadalma, hogy úgy fog élni, mint a közösségi médiacelebek. Igaz, ő mindezt titokban akarja csinálni….

lana_1.jpg

Lana Del Rey az újévi fogadalmát a Twitteren hozta nyilvánosságra és bejegyzésében azt írta: „Az idei újévi fogadalmam az, hogy a saját, valódi életemben sokkal inkább Instagram-függő és YouTube-vlogger leszek (bocsi, de ebből semmit sem akarok megosztani) csakis a saját szórakoztatásomra LOL”. Az nem egészen világos, mi értelmét látja titokban médiaceleb életet élni, de ez talán belefér a művészi szabadságba….

Ezután egy rövid listát is megosztott arról, hogy az „új életében” mire vágyik, köztük egy Anastacia Beverly Hills sminkkészletre, egy személyi edzőre és néhány csajos hétvégére a barátnőivel. Ami a spirituális célokat illeti, hozzátette: „Egyértelműen megerősíteni a kapcsolatomat Istennel” – írta a 33 éves énekesnő.

A Grammy-jelölt énekesnő valamivel korábban egy Instagram Live Videóban megerősítette, hogy új lemeze, a Norman F**king Rockwell elkészült és talán már januárban bemutat róla egy új dalt. ”Talán nyolcadikán, de ez még nem ezer százalék. Talán nyolcadikán”- csigázta tovább rajongói érdeklődését.

Lana Del Rey eddig két dalt hozott nyilvánosságra a hatodik stúdióalbumáról: a Mariners Apartment Complex és a Venice B**ch című slágereket. Októberben pedig egy Apple Music rendezvényen hallhatta először a közönség a How to Disappear című dalt, amely feltehetően szintén szerepel majd az új lemezen.

Korábbi sajtóértesülések szerint Lana Del Rey új lemezének hivatalosan megjelenése március 29-re várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5214531454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása