Fülesbagoly

A Limp Bizkit új dalokat hoz Debrecenbe?

2019. január 02. - tothjutka

Gőzerővel dolgozik új stúdióalbumán a Limp Bizkit. Az amerikai banda – amely évek óta nem adott ki lemezt – idén a Campus Fesztiválon koncertezik, és talán már új dalokat is elhoz Debrecenbe.

limp_b.jpg

Évek óta, egészen pontosan a 2011-es Gold Cobra megjelenése óta várják a rajongók, hogy a Limp Bizkit új lemezzel rukkoljon elő. A jelek szerint a zenekar végre stúdióba vonult, és már teljes erőbedobással dolgozik az új anyagon, amelynek a munkacíme Stampede of the Disco Elephants. Minderről Wes Borland Instagram-bejegyzéseiből értesült a közönség, hiszen a gitáros megosztott néhány rövid videót és pár fotót, amelyeket a felvételek előtt készített. A zenész arról is beszámolt, hogy a kaliforniai erdőtüzek miatt a tervezettnél később tudták elkezdeni a munkát. Fred Durst frontembernek leégett a háza, míg Wes Borlandnek a házistúdiója, benne két gitárja, pedálboardok, erősítők és egyéb zenei eszközök semmisültek meg a tűzben.

2018 elején a Bring Me The Horizon frontembere, Oli Sykes és zenekari társa, Jordan Fish elárulta, hogy eredetileg a Limp Bizkit számára készült a Wonderful Life című daluk. „Tavaly az év vége felé Jordan és én Fred Dursttel dolgoztunk egy Limp Bizkit- lemezen, de őszintén szólva nem nagyon működött a dolog, mert az esetek többségében Fred el sem jött a stúdióba”- nyilatkozta októberben Oli Sykes a BBC Radio One adásában. Hozzátette: - „Jó fej, de szerintem nem állt még készen arra, hogy új lemezt készítsen. Szerintem csak meg akart felelni az elvárásoknak, mert a menedzserek meg a rajongók felől jött a nyomás, hogy > itt vannak ezek a srácok, és neked velük kéne dolgoznod>. Én oda is adtam neki az ötleteinket, de hogy őszinte legyek, az első naptól rosszul mentek a dolgok”.

A hírek szerint Wes Borland is mással, mégpedig a Blink-182 tagjával, Travis Barkerrel dolgozott egy projekten az elmúlt időszakban. Részleteket nem tudni, de mindketten megosztottak videókat és képeket a munkáról a közösségi médiában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1814528472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása