Fülesbagoly

Súlyos betegség miatt nem lesz Take That világkörüli turné

2018. december 27. - tothjutka

Egy családtag betegsége miatt lefújta világkörüli turnéját a jövőre 30 éves Take That. Az egykori fiúzenekar ugyanakkor Európában megtartja a korábban meghirdetett jubileumi koncertjeit.

takethat.jpg

A háromtagúra zsugorodott fiúzenekar jelenlegi tagjai, Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen eredetileg világkörüli turnén akarta bemutatni Odyssey című albumát, de most bejelentették, hogy Gary Barlow egyik családtagjának betegsége miatt ez nem fog megvalósulni. Azt nem részletezték, hogy kiről és milyen betegségről van szó.

- Nagy terveink voltak a jövő évre, hogy csinálunk egy világkörüli turnét, de mivel a családomban felütötte a fejét egy betegség, a következő két évben biztosan nem fogok utazgatni. Emiatt a dél-amerikai és ausztráliai terveinket lefújjuk, vagy legalábbis egy időre pihentetjük őket – mondta Gary Barlow a The Mirror című lapnak. A dalszerző-énekes hozzátette: -  A zenésztársaim nagyon megértőek voltak, és elfogadták, hogy most otthon a helyem és nem mehetek sehová. Nem akartam senkinek csalódást okozni, de pillanatnyilag egy kicsit megrekedtem, ezért türelmet kérek mindenkitől.

A Take That megtartja a Greatest Hits Live Tour elnevezésű koncertkörútja európai fellépéseit, amelyek áprilisban kezdődnek és júniusban érnek véget. Ugyanakkor a többi kontinensen éveket kell várniuk a rajongóknak az újabb koncertekre.

A 47 éves Gary Barlow novemberben még arról beszélt, hogy egy időre szeretne visszavonulni a fellépésektől és amolyan „alkotói szabadságra” menne. Ehhez képest most az interjúban elárulta, hogy filmes tervei vannak, ráadásul nem is akárkivel, hanem a musicalek és filmek világának egyik „nehézsúlyú” sztárjával, Tim Rice dalszövegíróval dolgozik, aki Andrew Lloyd Webber alkotótársa és számtalan díjnyertes Disney-filmben közreműködött. –„ Már dolgozunk a történeten, ami egy hajón fog játszódni. Eredetileg színpadi musicalt terveztünk, de most nagyon úgy néz ki, hogy film lesz belőle. Nagyon izgatott vagyok. Vadonatúj zene lesz és egy vadonatúj történet”- fogalmazott Gary Barlow. A zenész a tervezett "alkotói szabadsággal" kapcsolatban elmondta: - „Most azért dolgozom gőzerővel, mert szeretnék majd egy évet pihenni. Az elmúlt öt évet is azért nyomtam meg annyira, hogy kiérdemelhessek egy hosszabb szünetet, mert nagyon sok mindent szeretnék még csinálni. Olyan dolgokkal szeretnék foglalkozni a zenén kívül, amikre soha nem volt lehetőségem”. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1514517232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása