Fülesbagoly

Önkénteskedett és ételt osztott Ellie Goulding

2018. december 26. - tothjutka

Idén is egy londoni hajléktalanszállón önkénteskedett  Ellie Goulding Karácsony előtt. Az énekesnő arra a tévhitre is felhívta a figyelmet, miszerint az utcán élő emberek mindig maguk tehetnek a kialakult helyzetről.

ellie.jpg

Ellie Goulding évek óta támogatja a hajléktalan embereket segítő Crisis nevű kezdeményezést. Az énekesnő idén is önkéntesként vett részt a karácsonyi ételosztásban, amit nemcsak Londonban, hanem az Egyesült Királyság 15 településén rendeztek meg. Ellie Goulding a Sky Newsnak adott interjújában arra kérte honfitársait, hogy ha tehetik, ők is nyújtsanak segítő kezet a nehéz helyzetben lévő embereknek:

- Ha egy hideg napon meglátsz valakit az utcán, aki fázik, megajándékozhatod egy pulóverrel, egy takaróval, egy esernyővel vagy egy kis aprópénzzel, de ennél többet is tehetsz. Állj meg egy percre beszélgetni, és kérdezd meg a nevüket! Lehet, hogy ők épp nem akarnak beszélgetni, de ha van kedvük hozzá, akkor tedd meg! Természetesen az étel és az aprópénz óriási segítség, de őszintén, a legnagyobb ajándék, ha az idődből adsz nekik és észreveszed őket. Sokan közülük teljesen láthatatlanok, mert nem vesznek róluk tudomást - mondta Ellie Goulding.

Az énekesnő arra is felhívta a figyelmet, hogy sokan úgy vélekednek, hogy minden hajléktalan ember maga tehet arról, hogy az utcára került, pedig ez nem így van. – „Elég egy-két befizetetlen törlesztőrészlet vagy egy összeomlott házasság, hogy valakinek a sorsa a lehető legrosszabbra forduljon. Bárkivel megeshet, és egyáltalán nem igaz, amit a többség feltételez, miszerint minden fedél nélkül élő ember magának okozta ezt a helyzetet”.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1414515496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása