Fülesbagoly

Bemutatkozik Sanyi, aki idén 60 Tankcsapda koncerten volt

2018. december 25. - Bagolyhír

Egy igen szórakoztató adással jelentkezett a Tank TV, ráadásul két epizóddal egyben, egyszerre jött ki a Tankcsapda. Ezúttal is kulisszák mögötti történések, beszélgetések vannak a videóban pár megható és sok mókás jelenettel.

tcs_busz.jpg

A Tankcsapda legénysége találkozik az egyik rajongójukkal, Ábellel, és a beszélgetés nagyon megindító. Lukácsék aztán összeülnek Lénárd Lacival, a HammerWorld főszerkesztőjével, itt viszont a poénok miatt nem marad szem szárazon. A néző megismerkedhet Sidi édesanyjával, ugyanis a ceglédi koncertjük előtt nála pihennek. Sóder, a Kowalsky meg a Vega dobosa egy one man show-t tol a Tankcsapda öltözőjében, ahol láthatóan nem szomjasan felidézi azt a szörnyű emléket, amikor Fejes mögött ült a motoron, és Dumb & Dumberként utaztak. A legerősebb pillanat mind közül Sanyi bemutatkozása. A fiatalember elsősoros fanatikus, és idén eddig 2-3 koncerten nem volt ott. Tehát kb. 60 bulin ott csápolt az első sorban, ráadásul mindenhova vitte magával a családját. Sanyi famíliájáról az is kiderült, hogy minden koncert után, ha -12 fok van, akkor is, ha a zenészek a koncert után 2 órával hagyják el az öltözőt, akkor is megvárja őket egy közös fotózkodásra. Sanyival az interjút Sidi készítette, ahogy a Tank TV-s adás nagy részét is. Sidi egy zseni. Alább a videó.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6414513992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása