Fülesbagoly

Adománygyűjtó koncerten lép fel Likó Marcell és Lovasi

2018. december 05. - Bagolyhír

Mások mellett Lovasi András, Csemer Boggie, Menyhárt Jenő, Szűcs Krisztián és az Ivan & The Parazol is fellép azon a jótékonysági adománygyűjtő koncerten, amelyet az Amnesty International az Emberi Jogok Világnapjára, december 10-re szervez a Széll Kálmán térre.

liko.jpg

Az Utcazene az utcán élőkért című, ingyenes koncerten mintegy negyven ismert zenész és zenekar áll ki dalaikkal a hajléktalan emberek és az őket segítők mellett. A közösségi adománygyűjtő kampány, illetve a koncerten befolyó pénz egészét két hajléktalan és lakhatási szegénységben élő embereknek segítő civil szervezet kapja - közölték a szervezők az MTI-vel.
A fellépők között lesz mások mellett a Csókolom, Szabó Benedek és a Galaxisok, Petruska, a Black Bartók, Németh Róbert, Másik János, Bujdosó János, Menyhárt Jenő, Legát Tibor, Kollár-Klemencz László, Csemer Boggie, Szeder, Frenk, Lovasi András, Leskovics Gábor, Szűcs Krisztián, Likó Marcell, Mushu Israel, a Hippikiller, László M. Miksa és Bodnár Tibor (Ladánybene 27), Rutkai Bori és az Ivan & The Parazol.
Az ingyenes koncertre jelképes jegyet az adjukössze.hu oldalon lehet vásárolni, az összegyűjtött pénzt az Utcáról Lakásba! Egyesület és A Város Mindenkié csoport kapja. Az esemény a Holland Királyság Nagykövetségének támogatásával valósul meg. (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1314437764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása