Fülesbagoly

Siklósi Örs és Nagy Ricsi is fellép a Mikulásgyárban

2018. december 03. - Bagolyhír

Megnyílt a Mikulásgyár Budapesten, a Millenáris Parkban, ahol a jótékonysági akció keretében tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó állapotú ruhákat, könyveket és játékokat várnak a szervezők egészen december 21-ig. A helyszínen sok koncert is lesz.

ricsi_kicsi_1.jpg

A Mikulásgyár 14. alkalommal nyitotta meg kapuit. Mára Európa egyik legismertebb és legnagyobb karitatív akciójává nőtte ki magát. Az adományozóknak fel kell tüntetni a dobozon, hogy milyen korú és nemű gyermeknek szánják az ajándékokat. Ezenkívül a vidéki önkormányzatokhoz is el lehet vinni az ajándékokat.

A Millenáris Parkban a Mikulásgyár ideje alatt közel 70 koncert lesz. Fellép többek közt Siklósi Örs (AWS), a Zanzibar, Torres Dani, Nagy Ricsi és a Ya Ou- Baki Józsi duó. Részletes programokat itt találsz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5214417244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása