Fülesbagoly

Vádat emeltek Pásztor Anna zaklatója ellen

2018. november 26. - Bagolyhír

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki több hónapig zaklatott és fenyegetett egy magyar énekesnőt a közösségi médián keresztül - tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t. Nem nehéz beazonosítani, hogy arról a fickóról van szó, aki Pásztor Anna nyakára járt.

anna_bc.jpg

Ibolya Tibor a közleményben azt írta, a 40 éves férfi tavaly novemberben a közösségi médián keresztül felvette a kapcsolatot az énekesnővel, február óta pedig naponta többször is személyes jellegű, a sértett mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozó, negatív és nyomasztó hangvételű üzeneteket küldött. A sértett kérte a vádlottat, hogy ezt hagyja abba, később le is tiltotta őt a közösségi oldaláról. A férfi viszont új profilt hozott létre, és arról, valamint ismerősei profilján keresztül folytatta a zaklatást. Viszonzatlan érzelmei miatt bosszút fog állni az énekesnőn - írta neki -, júliusban pedig erőszak alkalmazására is utalt. A férfi egyik fenyegetésének megfelelően augusztusban a zenekar budapesti koncertjén is megjelent. A biztonsági szolgálat azonban fénykép alapján felismerte őt, és értesítette a rendőrséget. A rendőrök elfogták a vádlottat, aki jelenleg is letartóztatásban van - olvasható a közleményben. A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség a férfi ellen személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat. (MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr314394292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása