Fülesbagoly

Luis Fonsi is énekel Eros Ramazzotti új albumán

2018. november 26. - Szendőfi Bori

A 2019 októberében Budapesten is fellépő olasz énekes napokban megjelent új lemezén több duett is helyet kapott, az egyik a világ jelenleg legsikeresebb dalának, a Despacitonak az énekesével készült.

eros.jpg

Eros Ramazzotti VITA CE N’È című 15 stúdióalbuma november 23-án jelent meg, ez az első lemez, melynek a producere is saját maga volt. Ő maga azt nyilatkozta:  "Ez a lemez a szeretetről beszél. Minden pozitív érzés központjában a szeretet áll, amiben még mindannyian hinni tudunk.”

A 14 dalt tartalmazó új lemezzel megegyező című, október közepén debütált dal kevesebb, mint egy hónapon belül az olasz és nemzetközi listák élére jutott.

Minden bizonnyal több leendő slágert is tartalmaz a korong, ugyanis igazi sztárparádét hallhatunk, több, nemzetközileg is elismert előadó is énekel duettet Erosszal. Egyikük a minden rekordot megdöntött Despacito című dal előadója, Luis Fonsi, aki azt mondta a Per le strade una canzone című szerzeményről: "Ez egy olyan dal, amitől jó kedved lesz. A zenéről szól, ami felbukkan az utcákon a szeretetet ünnepelve és szórakoztatja az embereket. Ez az, amit Erosszal szerettünk volna kommunikálni, megosztani mindenkivel a latin zene pozitív vibrálását.”

A lemezen Alessia Cara, a 2018-ban Grammy-díjat nyert énekesnő, valamint a Németországban minden idők legtöbb eladott albumát magáénak tudó szupersztár, Helene Fischer is duettet énekel Eros Ramazzottival.

Az olasz sztár 2019 februárjában indul világ körüli turnéra az új albummal, hozzánk Budapestre 2019 októberében érkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5814393858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása