Fülesbagoly

Lajkó Félix beült a tévéstúdióba, de nem nyilatkozott

2018. november 25. - Bagolyhír

Médiatörténeti pillanatnak lehettek szem-és fültanúi azok, akik a minap elcsíptek egy "beszélgetést" Lajkó Félix-szel a Hír TV-n. A semmire sem válaszoló zenész rendesen megdolgoztatta a kérdezőt. Na tipikusan ez az az interjú, amit rossz nézni.
lajko_uj_1.jpg

November 29-én a BOK Csarnokban koncertezik Lajkó Félix. A hely nagy, kell a nép, ezért tolják a kommunikációját. Így esett meg, hogy a zenészt beültették a Hír TV Paletta c. kulturális műsorába. Bár Farkas Kriszta műsorvezető láthatóan alaposan felkészült az interjúra, majdhogynem feleslegesen tette fel a kérdéseit: Lajkó Félix mindenre egy-egy szóval, tőmondattal válaszolt. Mindamellett, hogy a muzsikust zenei pályafutása miatt nagyra tartjuk, többször is írtunk róla, de rettentő kínos pillanatok zajlanak a stúdióban. És ez nem feltétlenül az ő hibája, ő állítólag ilyen magának való figura. A menedzsment ugyanakkor érezhetné, hogy egy székben elnyúló, karjait a mellkasán összefonó, semmire sem válaszoló zenésszel nem lehet koncertjegyeket eladni, mi több, árt is az ügynek. És ha még mindez nem elég, ezt az arcpirítóan kellemetlen "interjút" még posztolták is a hivatalos Facebook-oldalukra. Lajkó Félixnek ugyanakkor szurkolunk, és egy teltházas koncertet kívánunk! A beszélgetés 13:44-től látható. Csak óvatosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5214390872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása