Fülesbagoly

Új felállással koncertezik az Ocho Macho

2018. november 24. - NagySzabolcs

Tagcseréken esett át a szombathelyi ska/reggae/latin/punk egylet. A friss formáció máris belevetette magát a munkába, olyannyira, hogy pár nap múlva az eredményét is hallhatja a közönség.

dsc_7574-23.JPG

Három poszton is változás történt az Ocho Machoban: távozott Mórocz András trombitás, Keresztesi Krisztián perkás és Szalai Márton basszusgitáros. Az új felállásban visszatért Csik Andor, aki már a kezdetekkor is fújta a trombitát, a négy húrt pedig Takács Roland Adrián pengeti. A nyolcadik hely sorsa még nem dőlt el. Mint megtudtuk a zenekartól, akár a közönség is betöltheti majd ezt a helyet és akkor heten állnak a színpadon, de az is lehet, hogy vokálost keresnek a megüresedett pozícióra.

A megújult légkörben máris született egy dal, aminek december elsején lesz a premierje. A címe “Az ég egy világon”. Az Ocho Macho november 27-én Petőfi Akusztik-koncertet ad az A38 Hajón, rá 4 napra szintén Budapesten, szintén akusztikus bulija lesz a Robotban, majd december 29-én Szombathelyen, az Agorában zárja az évet.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1114390244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása