Fülesbagoly

Jövő héten Sting és Shaggy közös ingyenkoncert lesz Pesten

2018. november 13. - tothjutka

Sting és Shaggy tavaly kezdtek közös munkába, amit november 24-én Budapesten, a Hősök terén is bemutatnak egy ingyenes koncerten. A magyar vendégfellépő a Punnany Massif lesz.
stingandshaggy_lead_kep_1.jpg

Bombaként robbant a hír ma délelőtt, hogy Sting és Shaggy együtt lép fel Budapesten, és mivel a két művész együttműködéséről sokan még nem hallottak, többen megkérdőjelezték a hír valódiságát. Nos, a hír igaz: a legendás brit művész, Sting és a karibi bulizene sztárja, a jamaikai-amerikai Shaggy november 24-én a budapesti Hősök terén ad ingyenes koncertet a Szerencsejáték Zrt. szervezésében, a Hatoslottó 30. születésnapja alkalmából.

Mint arról korábban a Fülesbagoly blogon is beszámoltunk, Sting és Shaggy tavaly év végén jelentette meg közös lemezét, rajta olyan dalokkal, mint például a Don’t Make Me Wait, a Waiting For the Break of Day, a The Walrus & The Carpenter vagy a Gonna Get Back My Baby.

A közös koncerten feltehetően szólódalaik közül is elhangzik majd néhány – legalábbis erre engednek következtetni a közös koncertjeiken készült videók a YouTube-on. Itt például Sting örökzöld slágere, a Shape of My Heart csendül fel kettejük előadásában:

A november 24-i esemény magyar vendége a Punnany Massif lesz. A program 18 órakor indul az ő koncertjükkel, majd Sting és Shaggy 19.45-kor lép színpadra. A szervezők tájékoztatása szerint a környéken útlezárások várhatóak, ezért azt javasolják, hogy a nézők lehetőleg gyalog közelítsék meg a Hősök terét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6414370291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása