Fülesbagoly

Új lemezre és turnéra készül a csonka Spice Girls

2018. november 08. - tothjutka

A kilencvenes évek legnépszerűbb lánycsapata, a Spice Girls új lemezt ad ki a 2019-re tervezett turnéja előtt. Az öt énekesnő közül azonban egy nem vállalta a közösködést volt kolléganőivel.

spice-girls.jpg

Új lemezt készít minden idők legtöbb lemezét eladó lánycsapata, a Spice Girls. A készülő albumról egyelőre nem tudni részleteket, de azt közzétették, hogy ez lesz a felvezetése a 2019-es visszatérő turnéjuknak, ami június 1-jén startol Manchesterben és hat állomásból fog állni. Ugyanakkor Mel B egy interjúban már célzott arra, hogy valószínűleg hatnál több koncertet fognak adni, és június 15-én talán már Victoria Beckham is csatlakozik hozzájuk a londoni Wembley Stadionban. 

A megújult Spice Girls ugyanis csak négy taggal készít lemezt és indul turnéra az Egyesült Királyságban. Victoria Beckham (Posh Spice) azzal indokolta a távolmaradását, hogy a családja és a saját divatkollekciója túl sok elfoglaltsággal jár, ezért nem tudja vállalni a turnézást és a sok utazást volt kolléganőivel.

Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Chisholm (Mel C vagy Sporty Spice), Melanie Brown (Mel B vagy Scary Spice) és Geri Horner( lánykori nevén Geri Halliwell vagyis Ginger Spice) az elmúlt napokban több interjút is adtak, és mindannyian reményüket fejezték ki, hogy a visszatérésük sikeres lesz, és azt is megerősítették, hogy valóban új lemezt is készítenek.

A TMZ.com információi szerint a csonka Spice Girls tagjai fejenként 2,4 millió angol fontot (jelenlegi árfolyamon nagyjából 886 millió forintot) fognak keresni a turnéval. Amennyiben a brit turné jól sikerül, jöhet akár egy világkörüli koncertkörút is. A fizetésükről szóló pletykákat az énekesnők nem kommentálták, de a közösségi médiában így is megvádolták őket azzal, hogy az egészet csak a pénzért csinálják. Mel B egy interjúban ezt cáfolta, és azt mondta, hogy „az az igazság, hogy most is elég gazdag vagyok”. Az énekesnő szólókarriert kezdett a Spice Girls feloszlása után, majd színházban, tévésorozatokban és filmekben is szerepelt színésznőként, zsűritagként pedig közreműködött az America’s Got Talent és az X Factor Australia tehetségkutató műsorokban, amelyekkel feltehetően nem keresett rosszul. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2714360659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása