Fülesbagoly

Interaktív koncerten ünnepli új kislemezét a Soulbreakers

2018. november 06. - Bagolyhír

Looking Glass címmel egy 3 dalt tartalmazó kislemezt adott ki a Soulbreakers. Az anyag az áprilisban megjelent, Tükröd vagyok’ című album anyagának egyes átdolgozásait, újraálmodott, angol nyelvű verzióit tartalmazza.

soulbreakers_foto_palotai_mihaly.jpg

A Soulbreakers a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutató bivalyerős mezőnyében végzett a második helyen, a verseny során figyeltünk fel mi is erre az erőtől duzzadó, vintage rock bandára. Most egy elég meglepőt húztak, ugyanis Kolozsi Péter ezúttal leginkább az elektro pop irányába húzó mixeket készített meglévő dalaikból. A cucc csekkolható a Bandcamp oldalukon

A zenekar a kislemez "születését" egy rendhagyó koncerttel ünnepli november 17-én a Prága Sörházban. Az este során a vendégek nem csupán számos kiváló cseh sörfajtával ismerkedhetnek meg, de maguk is részesei lehetnek az interaktív koncert alakulásának, befolyásolhatják azt, valamint próbára tehetik szerencséjüket.

Fotó: Palotai Mihály

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8114357037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása