Fülesbagoly

Christina Aguilera mamamaciként turnézik

2018. november 06. - tothjutka

Több mint egy évtizeddel a legutóbbi turnéja után ismét koncertkörútra indult Christina Aguilera. Az élmény azonban -elmondása szerint- most „kevésbé nárcisztikus”, mert magával vitte két gyermekét is jó mamamaci módjára.

christina-aguilera.jpg

Christina Aguilera legutóbb több mint tíz éve turnézott. A Back To Basics Tour óta eltelt időben édesanya lett, és a jelenleg zajló Liberation Tour nevű koncertkörútjára ez jelentősen rányomja a bélyegét. Az énekesnő ugyanis ezúttal magával vitte mindkét gyermekét, 10 éves Max nevű kisfiát (akinek az édesapja az énekesnő volt férje, Jordan Bratman zenei producer) és 4 éves Summer nevű kislányát (akinek az édesapja a díva jelenlegi vőlegénye, Matthew Rutler filmes szakember). A díva az Entertainment Tonightnak adott interjúban elmesélte, mennyivel másabb így az élmény:

-„Az anyaság és a popkarrier összeegyeztetése meglehetősen sok extra melóval jár, de csodálatos. Ez az oka, hogy sokáig hezitáltam, mert olyan ez, mint egy bűvészmutatvány, csak túl sok a kalap és túl sok mindenre kell egyszerre odafigyelni. Most viszont én vagyok az igazi Mamamaci. Persze még így is nehéz, mert néha hajnali 4-re érkezünk meg a szállodába. De ez most már nem rólam szól. Amikor az ember 21 évesen turnézik, az nagyon nárcisztikus élmény, hiszen csak magaddal foglalkozol, magaddal kell törődnöd. Most viszont azon jár az eszem, hogy hol vannak a kis takarók, az alvósjátékok és egyebek. Szóval csupa anyukás dologra figyelek oda”.

Christina igyekszik úgy szervezni a turnét, hogy a gyerekei a lehető legkomfortosabban érezzék magukat. –„Summer még engem is meglepett, mert nagyon őszintén mondhatom, hogy az előadói hajlam a vérében van. A fiam, Max viszont jön-megy, de ő is egy kis vándorszínész – mindaddig, amíg itt is, ott is hozzáférhet a Fortnite játékához. Mindketten fantasztikusak, és nagyon jól veszik az akadályokat. Úgy gondolom, hogy mindaddig, amíg magaddal tudod vinni az otthon érzését, szinte mindegy is, hogy hol van a valódi otthonod”- mondta az énekesnő.

Christina Aguilera a következő napokban folytatja a turnét az Amerikai Egyesült Államokban. November 7-én St. Louisban, november 10-én New Orleansban, november 12-én Atlantában, november 14-én pedig St. Petersburgben lép fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1014355845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása