Fülesbagoly

Steven Tyler atya bő 5 misiért esket

2018. november 03. - tothjutka

Az Aerosmith frontembere, Steven Tyler felajánlotta szolgálatait Justin Bieber popénekesnek és Hailey Baldwin topmodellnek, akiket szívesen összeadna.

steven-tyler2.jpg

Az Aerosmith énekese, Steven Tyler önként jelentkezett, hogy szívesen segítene a kanadai popsztárnak, Justin Biebernek és szerelmének a fiatalok esküvőjén. Az énekest a repülőtéren csípte el a TMZ.com videóriportere, aki arról kérdezte, hogy milyen jelmezt fog felvenni Halloweenre, mire Tyler bedobta a poént, hogy Mick Jaggernek fog öltözni. Utána pedig váratlanul elővett egy kártyát a zsebéből és bejelentette, hogy most már „felszentelt pap”, és ez nem vicc, mert éppen most adta össze a fiát és párját az esküvőjükön. A riporter leütötte a magas labdát, és megkérdezte, hogy ezek után vajon másokat, például Justin Biebert és Hailey Baldwint is összeadná-e, mire „Steven atya” azt válaszolta:

-Határozottan kijelenthetem, hogy nagyon szeretném ezt megcsinálni. Justin, itt az ideje megnősülnöd, és én vagyok a te embered!-üzente a kanadai popsztárnak.

A bulvársajtó szerint Justin Bieber és Hailey Baldwin szeptember közepén New York City-ben elindította az esküvői adminisztrációs eljárást, és bejelentkezett egy helyi hivatalban időpontért. (A lapok egy része azt is megírta, hogy valójában titokban már össze is házasodtak, de a fiatalok ezt cáfolták.)

A veterán rocker azt is elmesélte, milyen egyszerűen lett belőle „Steven atya”. Mindössze nyolcvan dollárt fizetett az interneten a bankkártyára emlékeztető oklevélért, amely igazolja, hogy most már a Universal Life Church nevű „egyház felszentelt papja”, aki esküvői fogadalmakat szentesíthet.

Az Aerosmith frontembere azt is kiemelte, hogy nem egyszeri alkalomról van szó, hanem a tervek szerint a jövőben bárki igénybe vehetné a szolgálatait, és nem is egyedüli rocksztárként szállna be az esküvőbizniszbe. – Én és Mick Fleetwood fogunk párokat összeadni”- tette hozzá.

Úgy tudni azonban, hogy a jegyeseknek mélyen a zsebükbe kell majd nyúlniuk, ha azt szeretnék, hogy az Aerosmith frontembere előtt mondhassák ki az igent: „Steven atya” ugyanis 200 000 dollárért (jelenlegi árfolyamon több mint 5,7 millió forintért) kínálja a szolgáltatását. Azt nem tudni, vajon ezt az ajánlatot tette-e Justin Biebernek is vagy ők ingyen kapnák a lehetőséget.

Steven Tyler egyébként nem az első zenész, aki az internet segítségével szerezte meg a „papi engedélyt”, hogy esküvői szertartásokon tevékenykedhessen. Adele idén januárban a saját háza hátsó kertjében adta össze a barátait, Alan Carr komikust és párját, Paul Draytont. Carly Rae Jepsen énekesnő pedig barátnője, Alex Jillian jelmez- és divattervező és vőlegénye, Tony Marino tavalyi esküvőjén adta össze a jegyeseket. Egy másik fiatal énekesnő, Kesha 2012 óta szintén több barátnőjének és rajongójának segített már „papnőként” a nagy napon. Egy leszbikus Kesha-rajongó pár esküvőjét meg is örökítették az I Need a Woman To Love című dala videóklipjében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6114342585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása