Fülesbagoly

Varázsszavak címmel musical készült, Kowalsky dalaival

2018. október 31. - Bagolyhír

Először láthatja a közönség Debrecenben a Varázsszavak musicalt: a fiatalos, zenés kalandozást a Holt költők társasága című regény és az abból készült film alapján, a Kowalsky meg a Vega dalaival, a dESZKa Társulat előadásában viszik színre.
kowa_1_1.jpg

Betuker Botond, a Varázsszavak Musical rendezője elmondta: az idén nyolcéves soproni dESZKa Társulatban középiskolások, egyetemisták, tanárok és a zsirai Fogyatékos Otthon KOMISZ színjátszós lakói játszanak. A Nyugat-Magyarországon egyedülálló amatőr integrált színházban együtt játszik ép és sérült ember, és éli meg a közös alkotás és szereplés élményét. A darab fővédnökei többek közt Törőcsik Mari színésznő, Benkő László zenész és természetesen Kowalsky. Az előadásról további infót itt találtok. (MTI / Fülesbagoly)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4914336249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása