Fülesbagoly

Kurvás nővérkének öltözött férfiaknak ajándék Martini!

2018. október 25. - NagySzabolcs

Erős Halloween-esteknek néz elébe Budapest. A zenei mókázás már pénteken elkezdődik a Trip Hajón egy kétnapos metal fesztivállal, aztán lesz a hagyományos Hiperkarma-buli, meg egy Uzipov-Baron Mantis közös hangverseny egy kihagyhatatlan akcióval.
uzi.jpg

Metal Halloween 2018 elnevezéssel igazi fémorgiának ad otthont október 26-án és 27-én a Trip Hajó A két nap összesen 14 zenekar lép fel, ebből ráadásul 5 lemezbemutató lesz. A szombat lesz igazán vonzó, ekkor többek közt a Down for Whatever, a Wall of Sleep, a DivideD és a Plastic Ocean húzza a talpalávalót. E poszt születésekor a Facebook-eseményben 666-an jelezték érdeklődésüket. Erre szokták mondani, hogy nincsenek véletlenek.

Október 31-én a Hiperkarma immáron 12. alkalommal hozza tető alá a Halloween-i koncertjét, ezúttal a Barba Nerga Music Clubban. A bál pontos megnevezése ez: 12. hiperkarma halloween & fancy dress party. Szóval nem árt művéres arccal vagy tökfejjel érkezni. Az érdeklődés elég tetemes a Facebook-eseményben, szóval jegyeket gyerünk beszerezni!

Kedvenc hangversenyünk a Robotban lesz, szintén október 31-én. Két jóképességű társaság, a Baron Mantis és az Uzipov tölti meg a helyet hanggal. A buli ráadásul ingyenes. A szervezők az év ajánlatát is meglebegtették az eseményben, miszerint kurvás nővérkének öltözött férfiaknak ajándék Martini jár! Valójában nem akarjuk tudni, mi történik majd itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7914322635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása