Fülesbagoly

Jason Mraz és Meghan Trainor több mint barátok

2018. október 22. - tothjutka

Összeállt egy romantikus duettre napjaink két népszerű előadója, Jason Mraz és Meghan Trainor. A páros a More Than Friends című dallal tarol, amit már hétmillónál is többen hallgattak meg streamelve, a klipje pedig kilencmillió megtekintés felett jár.
jason-mraz-meghan-trainor-by-shervin-lainez-2018-billboard-1548.jpg

Az I’m Yours, a Lucky és a Make It Mine című rádiós világslágerek többszörös Grammy-díjas dalszerző-előadója, Jason Mraz négy év kihagyás után idén jelentette meg Know című új stúdióalbumát, ami rögtön a 9. helyen nyitott a Billboard 200-as toplistáján, és csak az Amerikai Egyesült Államokban 35 millióan töltötték le és hallgatták meg eddig a hivatalos csatornákon keresztül. Mraz dalait havonta 15 millióan hallgatják a Spotify-on és ezzel a Globális Top 100-as lista egyik legnépszerűbb előadójává vált. Az új albumról jelenleg a Have It All című dalt játsszák a rádiók, de megérkezett a trónkövetelő, a More Than Friends, amit az ugyancsak nagyon népszerű énekesnő, Meghan Trainor, az All About That Bass című sláger előadójának vendégszereplésével rögzítettek.

A More Than Friends (Több, mint barátok) romantikus dal és az ahhoz készült videóklip azt az ismerős helyzetet mutatja be, amikor egy fiú-lány barátság egyszer csak átfordul szerelembe. Érzelmileg nehéz helyzet, hiszen az ember a barátságot is kockára teszi azzal, ha bevallja a másiknak az érzelmeit, ám az valamiért mégsem talál pozitív fogadtatásra. A klipet Darren Doane rendezte, aki korábban Jason Mraz más dalaihoz, az I'm Yours, a Make It Mine és a Lucky című slágereihez készült klipeket is rendezte.

Közben az amerikai mozikban bemutatták a Jason Mraz: Have It All-The Movie című dokumentumfilmet, amit szintén Darren Doane rendezett. A történet a Know című lemez születésébe és stúdiómunkálataiba enged bepillantást, de koncertfelvételek és színfalak mögötti epizódok is vannak benne. Jason Mraz népszerűségét jelzi, hogy a 2018-ban bemutatott összes dokumentumfilm közül ez az alkotás hozta az 5. legnagyobb nézőszámot a bemutatása napján, és rögtön a 2. legnépszerűbb amerikai dokumentumfilm lett.

Jason Mraz nemrég fejezte be Good Vibes elnevezésű nyári turnéját, és hamarosan újra útnak indul a Live In Stereo című őszi koncertkörútjára, amelyen intim hangulatú, akusztikus fellépésekre számíthat a közönség. Jason Mraz alkotótársa Toca Rivera dobos, ütőhangszeres művész lesz, akivel régóta dolgoznak együtt. Az első ilyen koncertet november 23-án adják a Virginia állambeli Newport Newsban, a Ferguson Művészeti Központban. A koncertek különleges vendégeként Gregory Page gitáros-basszusgitáros dalszerző, előadóművész is színpadra lép.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr614316405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása