Fülesbagoly

Japánban készült a Bullet For My Valentine új klipje

2018. október 16. - tothjutka

Tokióban forgatták a Bullet For My Valentine legújabb klipjét, mégpedig a Not Dead Yet című dalhoz, amely a júniusban megjelent Gravity című lemezükön szerepel.

bullet-for-my-valentine.jpg

Bemutatták a walesi metalcore banda, a Bullet For My Valentine legújabb videóklipjét, amely a Not Dead Yet (Még nem haltunk meg) című dalhoz készült. A felvételeket a nyári Summersonic Fesztivál, vagyis a zenekar oszakai és tokiói koncertjei után rögzítették a Maxilla japán filmes cég segítségével. A Bullet For My Valentine frontembere, Matt Tuck elmondta: „Az új klipünket Japánban vettük fel. Korábban még sosem forgattunk ott, de úgy gondoltuk, hogy miért is ne? A látvány lenyűgöző lett köszönhetően a japán filmes szakembereknek, akik fantasztikus munkát végeztek. Imádjuk ezt a dalt, és alig várjuk, hogy megnézzétek a hozzá készült videót!”

A klip rendezője, Takahito Matsuno hozzátette: „Hatalmas megtiszteltetés, hogy a BFMV-vel forgathattunk, ráadásul Tokióban! Mindenkinek köszönöm, aki részt vett a projektben és segítette a munkánkat, és remélem, hogy akik ezt most olvassák, azok szeretni fogják a klipet! Arigato!”

A Not Dead Yet című dalról és a Gravity című albumról Matt Tuck korábban elmondta: „Rengeteg téma kavarog ezen a lemezen, és egy csomó dolog személyesen engem érint mégpedig elég negatívan, akármennyire is próbáltam ellene tenni. Sok dal ebben a hangulatban született, ezért mindenképpen akartam egy pozitív kicsengésű számot is, ami arról szól, hogy még nem haltunk meg. Egy csomó dolgot elértünk már, de még mindig van bennünk élet – magánemberként és zenekarként egyaránt. Kreatív energiák, értitek. Szóval ez a dal arról szól, hogy a sarkunkra állunk és nem adjuk fel”.

A Bullet For My Valentine nyáron sok kritikát kapott amiatt, hogy a tőlük megszokott metalhangzáshoz elég sok elektronikát adtak. Matt Tuck egy rádióinterjúban így magyarázta a változást: „ Nézzétek, ez a hatodik lemezünk. Jó ideje porondon vagyunk már, eddig öt lemezt adtunk ki és egy kicsit megrekedtünk ugyanannál a dalszerzési stílusnál és ugyanannál a hangzásnál . Ennyi idő után úgy éreztük, hogy jogunk van egy kicsit színesíteni a palettát, amit hozzáteszünk a dalszerzői kvalitásainkhoz és a lelkünkből jövő zenéhez. Korábban sosem csináltunk ilyet, bár a Venom néhány dalában azért picit már kísérletezgettünk.  Biztosak voltunk benne, hogy ha jól csináljuk, a végeredmény ütős és király lesz, mint egy filmes betétdal”.

A Bullet For My Valentine  az elmúlt napokig az Amerikai Egyesült Államokban turnézott a We Came As Romans és a Bad Omens társaságában, de a jövő héttől már Európában játszanak november közepéig., aztán decemberben irány Ausztrália, januárban pedig újra Amerika. Október 24-én Berlinben csapnak a húrok közé, majd más német városokban, illetve Svájcban és Olaszországban is lesznek fellépéseik, valamint sorra kerül Franciaország, Luxemburg, Hollandia és az Egyesült Királyság is. Budapestre most sajnos nem jönnek, de hozzánk legközelebb Bécsben november 2-án a Gasometerben, Prágában pedig november 4-én a Forum Karlinban zúznak. A Gravity című legutóbbi lemezük deluxe kiadása pedig október 26-án jelenik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3514305691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása