Fülesbagoly

Egész éjszaka egyetlen dal megy egy szórakozóhelyen

2018. október 14. - tothjutka

Egy afrikai jótékonysági szervezet megsegítésére egész éjszaka egyetlen dal, a Toto világslágere, az Africa megy végtelenítve november 30-án egy bristoli bárban. Még a dj sem biztos benne, hogy nem fog-e közben elaludni.
toto.jpg

Különleges módját választotta a jótékonykodásnak a bristoli The Exchange nevű bár. A szórakozóhely rezidense, DJ Michael Savage november 30-án éjszaka egyetlen dalt, a Toto „Africa” című slágerét fogja játszani bakelitről. A terv szerint minimum öt órán át szól majd a rockklasszikus, de a vendégek a támogatásaikkal befolyásolhatják a buli hosszúságát. Fizethetnek azért, hogy minél tovább szóljon a zene, de ha a gondolattól is kiveri őket a veríték, hogy egyetlen dalt hallgassanak órákon át, akkor úgy is támogathatják az alapítványt, hogy magára az eseményre nem mennek el, csak adakoznak.  

„Ez az egész egy őrült ötletből alakult ki egy átivott éjszakán, amiből mostanra őrült valóság lett”- mondta DJ Michael Savage, aki egyúttal hozzátette, hogy nagyon sajnálja a személyzetet. A bár – a monotonitás elkerülése végett – az 1980-as dal feldolgozásait és remix verzióit is játszani fogja, de az Africa így is Africa marad.  – „Imádom ezt a dalt, ez a kezdeményezés pedig elég szokatlan. Egyfajta bűnös élvezet, de még én sem vagyok biztos benne, hogy nem fogok közben elaludni”- vallotta be DJ Savage.

Az est bevételét a bristoli Temwa nevű szervezet kapja, amely az Afrikában, egész pontosan az Észak-Malawi elmaradott vidékein élő embereket támogatja.

A Toto nemrégiben jelentette be egy különleges gyűjtemény, az All In megjelenését, amely november 30-tól lesz kapható, de előrendelést már most is felvesznek rá. A zenekar 40 Trips Around The Sun elnevezésű turnéja jelenleg is zajlik. Évek óta ez a banda leghosszabb koncertkörútja, amely jövőre folytatódik, és 2019. június 27-én a Papp László Budapest Sportrarénába érkezik. A jegyeket október 15-én kezdik árusítani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4414301263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása