Fülesbagoly

Lajkó Félix: új zenekar, új dal

2018. október 11. - Bagolyhír

Egy hattagú zenekart gyűjtött maga köré Lajkó Félix, és az új formációval kijött egy dallal. Koncert is lesz, Elsősorban zene... címmel a BOK Csarnokban zenélnek november 29-én. A hegedűvirtuóz előtte még Olaszországban és Japánban is fellép.

lajko_uj.jpg

Lajkó Félix, avagy az ördög hegedűse, a Vajdaság Paganinije, a zabolázhatatlan hegedűvirtuóz mindig is különleges érzékenységgel hat a lélekre - olvasható a Facebook oldalán. - Tehetségét és a zenéhez való elköteleződését már évtizedek óta élvezhetjük különböző formákban. Hallhattuk már szólóban, duóban, trióban, klasszikus és világzenei műfajban, hegedűn, citerán, fütyülve, suttogva, de révületet keltő trance-ben is. Idei évzáró koncertjén új kihívásokat keres és talál a muzsikában: új zenei szövet, új zenésztársak, új hangulatok.
Egy hatfős csapatot gyűjtött maga köré, nevezetesen őket: Sidoo Attila (gitár), Kertész Endre (cselló), Czirják Tamás (dob), Bizják Gábor (kürt), Mazura János (tuba), Barcza Horváth József (nagybőgő). A zenészek egy poppos, párakkordos vastag alapot szolgáltatnak Lajkó Félixnek, amire a főhős egy iszonyat nagy virgázik. Íme:

Lajkó Félix új zenekarával november 29-én mutatkozik be a BOK Csarnok (volt SYMA Csarnok) színpadán. A muzsikus előtte még Tokióban két, Viczenzában egy alkalommal fellép.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5714295305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása