Fülesbagoly

Jön az új Michael Bublé album

2018. október 09. - Szendőfi Bori

A pár éve visszavonult énekes végre visszatér, új lemezének címe Love. Ennek megfelelően igazi romantikus hangzásra számíthatnak a rajongók.

buble.jpg

Két év után az eddigi legérzelmesebb albumával tér vissza a négyszeres Grammy-díjas énekes, Michael Bublé. A lemezen a tőle megszokott, klasszikus jazz vonalat képviselő ének hallható, melyet a nagyzenekari hangzás, a nagy hegedűfutamok és a lágyan billentett zongorahangok tesznek katartikussá. Emellett talán a művész hangján az elmúlt években átélt érzelmi tapasztalás is hallható, hiszen Bublé 2016-ban azért vonult vissza, mert 3 éves kisfiánál rákot diagnosztizáltak. A gyermek azóta teljesen felépült, az énekes pedig átértékelte az életét.

 „Nem számítottam arra, hogy valaha is újra zenélni fogok, az egész életem megváltozott az elmúlt két évben. Minden percemet a feleségemmel és a gyerekeimmel akartam tölteni, rajtuk volt a hangsúly. Ebben az időben annyian voltak mellettünk, imádkoztak értünk, hogy az egész életfelfogásom megváltozott. Megtanultam, hogy mennyi szeretet és emberség van a világon és azt éreztem, hogy ezt a zenémen keresztül is meg kell mutatnom. Ezekben a dalokban mindez megtalálható. Nagyon büszke vagyok erre az albumra.” - mondta Michael Bublé.

Az albumról eddig a nagy klasszikus, When I Fall In Love című dalhoz készült videó. A korongon két duett is helyet kapott, az egyikben Bublé a Legnagyobb showman című film betétdalának énekesével, Loren Allreddel zenél, a másik dalban pedig a többszörös Grammy-várományos, Céline McLorin Salvant sokszínű hangja csendül fel.

Az új lemez november 16-án jelenik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7014291173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása