Fülesbagoly

Protézisre gyűjt Mező Misi és Tóth Vera

2018. október 08. - NagySzabolcs

A Baptista Szeretetszolgálat szervezésében jótékonysági est lesz október 14-én Budapesten, a Stefánia Palotában. A rendezvényen egy kétgyermekes anyuka, Alföldi Melinda megsegítésére gyűjtenek pénz. Fellép többek közt Mező Misi és Tóth Vera.

mezo_1.jpg

Alföldi Melinda kálváriája 2003-ban egy talpfájással kezdődött, ami odáig vezetett, hogy 2007-ben térd alatt amputálták a lábát. A munkahelye akkor még segített a protézis megvásárlásában, ám most, az új műláb finanszírozásába nem tudnak beszállni. A protézis 8 millió forintba kerül, és ha Melinda minden támogatást megkap, akkor is még szükség van másfél millió forintra. (Az RTL Klub riportjából több minden kiderül a nőről és családjáról.) A Baptista Szeretetszolgálat egy jótékonysági esttel próbál segíteni. Az esemény október 14-én lesz a Stefánia Palotában, ahol fellép Mező Misi, Tóth Vera, Emílió és Talán Attila. A támogatói jegyek 2000, 3000 és 5000 forintba kerülnek. Bővebb információ itt található.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1314289549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása