Fülesbagoly

Az Imagine Dragons mémes klipet készített a Rontó Ralph 2-höz

2018. október 03. - tothjutka

A Disney „Rontó Ralph” sorozatának új részéhez, a Ralph lezúzza a netet című animációs filmhez dalt írt és mémekkel teli szövegvideót készített az Imagine Dragons.

imagine.jpg

A Ralph lezúzza a netet című film végefőcímdala az Imagine Dragons szerzeménye, a Zero lett. A zenekar frontembere, Dan Reynolds elmondta, hogy komponálás közben a film érzelmi mondanivalóját tartotta szem előtt. – „Nagyon aktuális témát dolgoz fel a film, hiszen az internetes generáció tagjairól szól, akik már megtapasztalták az identitással és a magánnyal kapcsolatos gondokat. Ralph belső harcot vív az önelfogadási problámái miatt, amiben mi is magunkra ismertünk, így a dal erről szól”.

A Zero című dalhoz látványos szövegvideó készült, amit Rich Moore rendezett. A videó tele van 21. századi internetes utalásokkal, mémekkel, a YouTube kommentszekciójából kiemelt vitákkal és egyéb izgalmas vizuális megoldásokkal. – „Merésznek tűnhet egy ilyen klip egy végefőcímdalhoz, ami egy olyan emberről szól, aki nullának érzi magát, aki nem hiszi el, hogy ér valamit. Végül egyetlen barátban mégis megbízik annyira, hogy meg meri neki mutatni a személyiségét teljes valójában. Ha viszont ez a barátság veszélybe kerül, ingataggá, bizonytalanná válik minden”- tette hozzá Rich Moore rendező.

A Ralph lezúzza a netet című filmhez AKB48, Owl City és Skrillex is írt zenét, sőt az utóbbi – aki az első részhez is írt dalt - fel is bukkan egy cameóban

A film magyar nyelvű előzetese:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6014278975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása