Fülesbagoly

Videón egy feszült hangulatú Tankcsapda megbeszélés

2018. szeptember 29. - Bagolyhír

Újabb Tank TV-s videót rakott ki a YouTube-ra a Tankcsapda. Az előző kisfilmhez hasonlóan ebben is van jó sok kulisszák mögötti jelenet, ám ez az adás azért különösen érdekes, mert betekintést enged egy feszült hangulatú zenekari megbeszélésbe.

tcs_tv.jpg

A Tankcsapda másodjára adott ki Tank TV-s videót. Az előzőhöz hasonlóan ebben is turnéjelenetek, koncertfelvételek, poénkodások - ahogy Sidi fogalmazott - fingós, böfögős viccek kaptak helyet. Ám a mostani videó betekintést enged egy zenekari megbeszélésbe, ahol jelen van a Tankcsapda sajtósa, koncertszervezője és könyvelője is. A párbeszéd akkor válik érdekessé, amikor a három tanker arról egyeztet, mikor lehet pihenő, Lukács mikor tud nászútra menni, és mikor készül a lemez. Repkednek a bazdmegek, érdekes, na. Kattintsatok, nézzétek!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3714270785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2018.09.29. 14:59:36

Ezekre nem szánok ennyi időt. Inkább szarok rájuk.

Béter Szapó 2018.09.29. 18:35:13

szánalmas hülye lukács, a pénz elvette az eszedet. a másik két jöttment meg szót sem érdemel.

Rock Pápa 2018.09.30. 05:44:01

Lukács! Szánalmasan közelítesz a NER-hez, kezded szembe köpni magad. Az a faragatlan Fejes előbb-utóbb rád adja a 2rule mezt is. Te lehetsz a nemzeti rock főnök. Van az a pénz!!!
Kár érted.

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2018.09.30. 16:46:09

engem csak a BLS athallás és átlátszás zavar, sosem szerettem őket de tudok örülni hogy léteznek és csinálják. Mindenki más leszophat.
süti beállítások módosítása