Fülesbagoly

Pharrell Williams komponálta A Grincs főcímdalát

2018. szeptember 29. - Szendőfi Bori

Az amerikai énekes nemcsak dalban, de beszédben is megszólal a karácsonyi mumusról készült animációs filmben, hiszen ő lesz a narrátor is.
pharrel_williams.jpg

Bejött Hollywood Pharrell Williamsnek, hiszen a Gru 2-ben felcsendülő Happy című daláért Oscarra jelölték öt éve. Most ismét próbálkozik slágert gyártani a filmes világban, ezúttal A Grincs animációs verziójának dalát jegyzi, amely a You Are A Mean One című nóta átirata, szerzőtársa pedig a négyszeres Oscar-jelölt Danny Elfman. A 45 éves rapper itt nem áll meg, ő lesz a film narrátora is, most először próbálkozik ilyen jellegű munkával.

A Grincs hangját egyébként Benedict Cumberbatch kölcsönzi, aki napjaink egyik legzseniálisabb színésze. Ezzel kapcsolatban a filmet gyártó Illumination vezére úgy nyilatkozott, választásuk azért esett az angol színészre, mert olyan hangot kerestek a Karácsonyt ellopni próbáló szörny számára, amely egyszerre szól viccesen gonoszan és esendően.

A Grincs nemzetközi bemutatója november 9-én lesz, a hazai mozikban Mikulástól, azaz december 6-tól játszák.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6414270591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása