Fülesbagoly

Nem lesz Metallica a Szigeten

2018. szeptember 26. - NagySzabolcs

Miután bejelentette a Metallica a jövő évi európai turnéját, és kiderült, hogy a Sziget ideje alatt a környéken koncerteznek, rögtön elindult a találgatás: vajon fellépnek a budapesti fesztiválon? Utánajártunk, és már biztos: nem lesz nálunk buli.

metallicaalbum8-2.jpg

Hétfőn jelentette be a Metallica, hogy jövőre 25 állomásos Európa-turnéra indulnak. A helyszínek között nem szerepel Budapest, ám a magyar rajongók joggal reménykedhettek egy itteni buliban. James Hetfieldék ugyanis a jövő évi Sziget ideje alatt a környéken koncerteznek, lesznek Bécsben, Prágában és Bukarestben. S mivel a bulik között van egy-egy szabadnap, felmerül a kérdés, nem akarnak-e egy budapesti megállót is, mondjuk a Szigeten. Marinka Csaba, a Sziget PR-főnöke a Fülesbagoly blognak úgy nyilatkozott, hogy bár tárgyaltak a Metallicával, koncert nem lesz a fesztiválon. A Metallica ugyanis kizárólag önálló szervezésű koncerteket ad. 
Így hát marad Bécs vagy Prága. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr214265131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.09.30. 09:59:35

Miattuk még én is kimentem volna életemben először és utoljára... de jobb nekik, hogy távol maradnak.
süti beállítások módosítása