Fülesbagoly

Hajléktalan fiatalokon segít az Arctic Monkeys

2018. szeptember 25. - tothjutka

Egy tucatnyi limitált szériás, dedikált fényképet ajánlott fel az Arctic Monkeys a hajléktalan fiatalokat támogató legnagyobb brit szervezettel, a Centrepointtal közös jótékonysági árverésre.

arcticmonkeys2018_large.jpg

Az Arctic Monkeysról  Zackery Michael készítette a felajánlott képeket 2017 novembere és 2018 augusztusa között. A fotós dokumentálta a zenekar hatodik albuma, a májusban megjelent Tranquility Base Hotel & Casino stúdiómunkálatait, majd a turnéra is elkísérte a bandát. Zackery Michael képei jól visszaadják Alex Turner, Jamie Cook, Nick O’Malley és Matt Helders személyiségét, barátságát és a kreatív alkotófolyamatok hangulatát is. – „Ők többek nekem, mint az Arctic Monkeys tagjai, hiszen ez a négy Yorkshire-i úriember a barátom. A bemutatott képek ennek a barátságnak a nagyon őszinte lenyomatai – nyilatkozta a fotóművész.  

Zackery Michael képeit a közelmúltban Londonban és Sheffieldben kiállításon is bemutatták, amíg a zenekar koncertkörúton volt. Az Arctic Monkeys most összefogott a hajléktalan fiatalokat támogató legnagyobb brit szervezettel, a Centrepointtal, és közösen szerveztek egy aukciót, amelyen erre a 12, dedikált, bekeretezett, limitált példányszámú fotóra lehet licitálni. Az árverés kedden délelőtt 9-kor indult a karitatív szervezet saját, Charity Stars nevű online aukciós oldalán, a téteket itt lehet megtenni és a képeket itt lehet megnézni.

A Centrepoint elsősorban Londonban és Észak-Yorkshire-ben támogatja a fedél nélkül élő fiatalokat, hogy elsajátíthassák az alapvető életvezetési tudnivalókat, valamint oktatáshoz és munkához juthassanak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9714262363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása