Fülesbagoly

Új őrület: Marvel akciójelenetek az ABBA zenéjére

2018. szeptember 23. - tothjutka

Őrülten szórakoztató divathullám ütötte fel a fejét : a Marvel Moziuniverzum filmjeinek látványos akciójelenetei alá ABBA-slágereket kevernek  az internetezők. Meglehetősen vicces, amikor Amerika kapitány vagy Thor mondjuk a Lay All Your Love On Me vagy a When I Kissed The Teacher dallamára vív valakivel élet-halál harcot ….

avengers-abba.jpg

Az új divatőrületet a rajongók indították el, amikor az Amerika kapitány: A tél katonája című film akciójeleneteiből készült válogatások alá ABBA-slágereket kezdtek vágni. A marysue.com oldal szúrta ki az egyre terjedő tendenciát, és szerintük az első ilyen videókon Bucky Barnes harcol Steve Rogers/Amerika kapitány, Natasha Romanoff/Fekete özvegy és Sam Wilson/Sólyom ellen az ABBA Lay All Your Love On Me című dalára. Íme az egyik klip:

A rajongók ezután „célba vették” a többi filmet és a svéd popegyüttes más örökzöld slágereit is, és a videók elkezdték elárasztani az internetet. Itt például az Amerika kapitány: Polgárháború című film szereplőit láthatjátok a The Winner Takes It All című sláger közben:

Nem úszta meg Thor sem: ebben a videóban például a Does Your Mother know (Anyukád tudja?) című ABBA-számra aprítja az ellenfeleit és romantikázik a Thor: Ragnarök című filmből összevágott jelenetekben:

A Dancing Queen lassított változatát vágta valaki a Bosszúállók: Végtelen háború című film jelenetei alá:

Készült olyan videó is, amit a Marvel Moziuniverzum női karakterei tiszteletére készített valaki és a Dancing Queen című számot választotta aláfestésnek:

A marysue.com szerkesztői szerint a rajongóknak nem szabad megállniuk itt, hiszen a variációk száma végtelen. Például a When I Kissed The Teacher című dalt ajánlják a "kutató tesók", Bruce Banner and Tony Stark jelenetei alá, a One of Us című dalt pedig a Pókember: Hazatérés című film azon jelenetéhez, amikor Peter Parker Liz után vágyakozik.

A válogatás végére pedig egy bónusz: az ABBA-Marvel divathullám hatására más előadók dalait is elkezdték hasonló módon felhasználni a rajongók. Itt például Bonnie Tyler Holding Out For a Hero című világslágerére vágták rá a Thor: Ragnarök akciójeleneteit:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4014258459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása