Fülesbagoly

Kikotyogta Kelly Clarkson, hogy saját tévéműsort kap

2018. szeptember 21. - tothjutka

Nappali főműsoridőben kapott beszélgetős műsort az NBC tévécsatornán Kelly Clarkson. Az énekesnő, az amerikai The Voice tehetségkutató egyik mentora erről a Jimmy Fallon Tonight Show-jában szólta el magát a hivatalos bejelentés előtt.

kelly-clarkson.jpg

Kelly Clarkson énekesnő kedd este a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsor vendége volt, ahol a jövő évi turnéjáról mesélt, és közben észrevétlenül leleplezett egy szórakoztatóipari hírt is, amiről eddig csak pletykákat lehetett hallani. Mint mondta: - „Egyfajta felkészülésképpen a jövő évi talk show-mra, a koncertjeimről minden este élőben fogok bejelentkezni online”.

Jimmy Fallon gyorsan le is csapott az elszólásra és megjegyezte, hogy Kelly éppen megtette a nagy bejelentést, mire az énekesnő úgy válaszolt, hogy „Mindegy, már úgyis kiszivárgott”.

Az év eleje óta lehetett arról itt-ott olvasni, hallani, hogy az énekesnővel készült egy pilot, vagyis egy próbaadás, ami megtetszett az NBC tévécsatorna vezérkarának, és tervbe vették, hogy beillesztik a műsoraik közé, de Kelly Clarkson vagy a csatorna eddig hivatalosan nem erősítette meg a hírt, hogy a műsor valóban adásba is kerülne.

Miután kikotyogta a hírt, Kelly Clarkson elárulta, hogy a talk show a délutáni főműsoridőben, a műfaj egyik legnagyobb sztárja, Ellen DeGeneres műsora előtt kerül majd adásba, ami hatalmas lehetőség és egyben óriási kihívás is számára. Hozzátette: - „Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok csinálni, pedig imádok beszélgetni. Ez a kedvenc szabadidős tevékenységem”. Ugyanakkor viccesen megjegyezte, hogy a legnagyobb nehézséget éppen az fogja jelenteni, hogy ne csak beszéljen majd a műsorban, hanem meg is hallgassa a vendégeit, mert „be nem áll a szája”.

A 36 éves, Grammy-díjas előadóművész azt is hangsúlyozta, hogy aki nem szereti a zenét, az inkább nem az ő műsorát válassza majd.”A műsorom kicsit más lesz, mint a többieké, hiszen nekem mindig ott lesz a zene. A műsorban ugyanazok a zenészek lépnek fel velem állandó „házi zenekarként”, akikkel együtt turnézom. Minden adásban énekelni fogunk és a rajongók kívánságait is teljesítjük. Jó móka lesz. A pilotban is megénekeltettem az embereket és kis jeleneteket is csináltunk. Az egész nagyon zenei lesz”- mondta:

Kelly Clarkson műsora a tervek szerint 2019 őszén indul az NBC csatornán.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6314253113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása