Fülesbagoly

Gyerekkórházban adott meglepetéskoncertet Ed Sheeran

2018. szeptember 18. - tothjutka

Beteg gyerekeket látogatott meg egy bostoni kórházban múlt hétvégén Ed Sheeran. A brit zenész Massachusettsben koncertezett, és a fellépései közben lepte meg kis rajongóit és szüleiket.

ed1.jpg

Ed Sheeran múlt hétvégén, vagyis szeptember 15-16-án Massachusetts államban, a Bostontól mintegy 45 km-re található és a csaknem 70.000 néző befogadására alkalmas Gillette Stadionban koncertezett. A fellépései között a Ryan Seacrest Alapítvány szervezésében arra is szakított időt, hogy meglepje a Bostoni Gyermekkórházban gyógyuló kicsiket és szüleiket. A többszörös Grammy- , Billboard- és Brit Award-díjas dalszerző-előadó látogatásáról a Facebookra posztoltak. Ebből kiderül, hogy Ed Sheeran válaszolt a kis rajongók kérdéseire, szelfiket készített a gyerekekkel és szüleikkel, majd elővette a gitárját és elénekelte a Perfect című slágerét. Egy résztvevő később azt mondta: „Többen megkönnyezték az előadását, nagyon megható volt”. A kórház pedig ezt posztolta: „Köszönjük, Ed, hogy mosolyt csaltál a pácienseink, a családjaik és a munkatársaink arcára! Reméljük, hamarosan újra találkozunk!”

Ed Sheeran nem először lepett meg gyerekeket: tavaly a Piros Orr Napon (Red Nose Day) a brit Comic Relief adománygyűjtő akciója keretében az afrikai Libériában olyan gyerekeknek adott meglepetéskoncertet egy árvaházban, akik 2014-ben, az Ebola-vírus következtében veszítették el a szüleiket.

„-Sosem fogom elfelejteni a gyerekeket, akikkel ezen az utazáson találkoztam – mondta Ed Sheeran a libériai látogatás után. – Amikor együtt énekeltünk, szárnyalt a lelkük annak ellenére, hogy milyen borzasztó dolgokon mentek keresztül. Hihetetlen mértékben felnyitotta a szememet ez az élmény. Büszke vagyok rá, hogy támogathatom a Comic Relief munkáját és láthatom, mi mindent tesznek azért, hogy szebb jövőhöz segíthessék ezeket a gyerekeket”.

Ed Sheeran arról is ismert, hogy többször látogatta meg olyan gyógyíthatatlan betegségben szenvedő vagy végstádiumban lévő, kis rajongóit, akik nem tudtak elmenni a koncertjeire. Ennek a Rett-szindrómás kilencéves kislánynak is a betegágyánál énekelt:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7514247555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása