Fülesbagoly

Britney Spears elfelejtette, hol van

2018. szeptember 05. - tothjutka

Teljes rövidzárlatot produkált a színpadon Britney Spears az angliai Blackpoolban, ugyanis fogalma sem volt, hogy éppen hol van, és egy másik város lakóit köszöntötte. Hasonló hibát követett el augusztusban Brightonban is.

britney-spears.jpg

Britney Spears „Piece of Me” című világkörüli turnéjának Egyesült Királyságbéli szakasza múlt vasárnap ért csúfos véget. Az amerikai énekesnő a Manchestertől 65 km-re található Blackpoolban lépett fel, amely az Egyesült Királyság legnagyobb üdülővárosa. Jellegzetes és híres épülete a 158 méter magas Blackpool Tower, amely éppen szemközt állt azzal a színpaddal, amelyen Britney Spears énekelt. Ennek ellenére az énekesnő tévesen köszöntötte a tömeget:„ Hogy vagy, Birmingham? Vagyis… Black…Pool!” A közönség egy része hangos röhögéssel reagált, a másik része pfujolt és kifütyülte az amerikai szupersztárt.

A nézők ízekre szedték az énekesnőt a közösségi médiában. A Twittert ellepték az ehhez hasonló bejegyzések: „ Britney Spears totálisan leégette magát, amikor Hello, Birmingham-mel köszönt Blackpoolban, miközben a színpad pont a kib…ott (Blackpool) Torony mellett állt!

Voltak persze, akik védelmükbe vették az énekesnőt: „Oops, Britney véletlenül Birminghamet mondott Blackpool helyett (besza…ok a röhögéstől). De hát szegény asszony keresztül-kasul utazgat a világban, és Blackpool nem annyira közismert Amerikában”.

Az énekesnőnek egy hónapon belül ez már a második bakija az Egyesült Királyságban, ugyanis augusztusban sem tudta, hol van, amikor a Brighton Pride fesztiválon lépett fel. Az ott készült videókon jól látszik és tisztán hallatszik, amint Britney hátrafordult és hangosan megkérdezte az egyik háttértáncosától, hogy „hol vagyunk?”. Majd visszafordult, és –már helyesen - belekiáltotta a mikrofonba, hogy „Mi újság, Brighton Pride?”

Britney Spears világkörüli turnéja október 21-én az Amerikai Egyesült Államokban, a texasi Austinban ér véget.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5714223033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása