Fülesbagoly

Hogyan lehet titokban tartani egy sztáresküvőt?

2018. augusztus 31. - tothjutka

Bombaként robbant a hír, Neil Young zenész és Darryl Hannah színésznő egy hete titokban összeházasodott. A kérdés, hogy két ekkora sztár hogyan tudta teljes titokban megtartani az esküvőt?

deryl.jpg

A ceremónia után egy héttel néhány kósza gratulációnak köszönhetően értesült arról a sajtó és a közvélemény, hogy a világhírű zenész, a 72 éves Neil Young feleségül vette a Csobbanás, a Szárnyas fejvadász, a Tőzsdecápák, a Kill Bill és számtalan más hollywoodi film sztárját, az 57 éves Daryl Hannah színésznőt. Most mindenki azt találgatja, hogy két ennyire ismert ember hogyan tudott szupertitkos esküvőt megszervezni úgy, hogy tényleg nem szivárgott ki semmilyen információ a sajtónak és még a lesifotósok is lemaradtak róla. A hír úgy derült ki, hogy a két sztárnak a közösségi médiában elkezdtek gratulálgatni az ismerőseik, amire Daryl Hannak egy rejtélyes Instagram-poszttal reagált. Azóta hivatalosan megerősítették a házasságkötés hírét, de még most sem tudni egyértelműen a részleteket.

Az biztosnak tűnik, hogy Neil Young és Darryl Hannah augusztus 24-én mondta ki a boldogító igent a zenész hajóján, de arról még most is ellentmondásosak a hírek, hogy pontosan hol és mi történt. A Page Six úgy tudja, hogy a szertartás előtti fogadást négyórányi autóútra Los Angelestől, félúton San Francisco felé a 45.000 lélekszámú kaliforniai San Luis Obispo városában tartották meg. A helyszínválasztást az indokolta, hogy összezavarják és lerázzák a paparazzókat, ami a jelek szerint sikerült is nekik.  A lap szerint az eseményen mintegy száz vendég vett részt, köztük számos világsztár, például Joni Mitchell énekesnő. Ugyanakkor az E! News információi szerint az esküvő a kaliforniai Atascaderóban volt, a ceremónia pedig a Washington állambeli San Juan Islands közelében, a zenész luxusyachtján.

A bulvársajtó értesülései szerint a meghívott vendégek egy listát kaptak a környékbeli szállodákról azzal a megjegyzéssel, hogy a hotelek semmit sem tudnak a közelgő eseményről, ezért amikor szobát foglalnak, semmiképp se említsék a személyzetnek, hogy miért utaznak oda. Emellett a pár arra is megkérte a vendégeket, hogy hagyják a szállodájukban a mobiltelefonjaikat és a fényképezőgépeiket, kameráikat. A vendégek medálokat kaptak ajándékba, benne a vőlegény és a menyasszony fotójával.

Az esküvő napját a pár állítólag nagyon gondosan úgy választotta ki, hogy a dátum minél közelebb essen a teliholdhoz, mert Neil Young elénekelte az 1992-es „Harvest Moon” című dalát Daryl Hannahnak.

Neil Young és Darryl Hannah kapcsolata 2014-ben vált nyilvánossá, amikor a zenész beadta a válókeresetet a felesége, Pegi ellen, akivel 36 évig voltak házasok. Ez a lépés számos barátjánál kiverte a biztosítékot. Egykori zenésztársa, David Cosby például egyszerűen csak „mérgező ragadozónak” nevezte Darryl Hannah-t, de később bocsánatot kért a megjegyzéséért.

Az év elején Neil Young egy interjúban kendőzetlenül beszélt arról, milyen érzés a nyilvánosság előtt élniük a magánéletüket. Mint mondta: - „Nem érdekel, tojunk rá. Nem foglalkozunk vele, mert az emberek nem tudják, miről beszélnek. De ha még lenne is bárkinek fogalma az életünkről, akkor sem izgatna minket, legyenek boldogok vele. Csak mi számítunk, a sajtó nem. A szerelem olyan, mint a fing: ha erőlteted, akkor szar lesz a vége”.

Neil Young és Daryl Hannah 2014-ben egy romantikus séta közben „bukott le” a kaliforniai Westlake-ben, ahol lesifotósok lefényképezték őket. Az azóta eltelt négy évben nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is társak lettek. A Netflixen mutatták be a Paradox című zenés filmet, amit Daryl Hannah rendezett és Neil Young volt az egyik főszereplője.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4614214031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása