Fülesbagoly

Máris kész a következő Gorillaz-lemez

2018. augusztus 29. - Leirer Tímea

Hét év hallgatás után már a harmadik Gorillaz-lemez is itt van a kanyarban. A virtuálisnak megálmodott csapat még javában turnézik idei albumának dalaival, de a „központi agy”, Damon Albarn máris bejelentette, hogy készen áll a következő lemezre.

gorillaz.png

"Ha lenne időm rögzíteni az új dalokat, akár a jövő hónapban is megjelenhetne az új Gorillaz album.” – mondta Damon Albarn. A zenekar csak júniusban adta ki legfrissebb anyagát, a The Now Now című albumot, amely a 2017-es nagy visszatérést fémjelző "Humanz" lemezt követte a sorban. A Gorillaz néhány hétig még Amerikában turnézik, aztán kisebb szünet következik, így kár még lenne is lehetőség az új számok rögzítésére.

A Blurt alapító frontemberének termelékenysége egészen elképesztő, a Gorillaz turné és az új dalok írása mellett „szupergrupjának”, a The Good, The Bad & The Queen-nek feltámasztásán is dolgozik. A Clash tag Paul Simonon, a Verve zenésze Simon Tong és az Afrobeat dobosa Tony Allen társaságában új dalok rögzítésére készül, ősszel már készülnek is a stúdiófelvételek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3414210419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása