Fülesbagoly

Százezer forintért is nézheted a Morcheeba-t Nagykanizsán

2018. augusztus 27. - Bagolyhír

Úgy tűnik, a mai napunk a koncertbejelentések napja. Jó páran már tudhatják, de nekünk mégis most sikerült rácsodálkozni, hogy a Morcheeba fellép Nagykanizsán. Egy fesztiválon, ahol sok magyar zenekar is lesz. Meg lehet venni belépőt 100 gurigáért.

morcheeba.jpg

Szóval egy mai Facebook-bejegyzésnél futottunk bele abba, hogy a hétvégén rendezik Nagykanizsán, a Csónakázó-tónál az Ohmydeer Festivalt. Péntek, szombat, 3 helyszín, a Morcheeba a nagy durranás, de lesz Ákos, Szabó Balázs bandája, Wellhello, 30Y, Hősök, meg még egy rakat banda és dj. A szervezők különböző jegyárakat találtak ki, támogatói belépőket is, így a legolcsóbb a 7900 forintos napijegy, a legdrágább a kiemelt támogatói, kétnapos bérlet 100.000 forintért. Átbogarásztuk a honlapjukat, de sajnos az nem derült ki, hogy miért is fizessen valaki 100 ropit. A jegyes aloldalukon ennyi van mindössze: "Az OHMYDEER erejét az adja, hogy mindenki a saját lehetőségeihez képest támogatja. Jegyvásárlással. Like-kal. Megosztással. Aki megteheti, a drágább, támogatói jegyeket veszi meg, mert tetszik neki az ügy."  Illetve még ezt írják: "Nálunk nincs VIP. De aki megteheti, a drágább, támogatói jegyeket veszi meg, így támogatva a fesztivált. A támogatói jegy tulajdonosának köszönetünk jeleként: egy speciális design-nal ellátott karszalagot adunk, gyorsabb bejutást biztosítunk, egy kis meglepetéssel készülünk a bejáratnál." Szóval, hogy mi az a bizonyos ügy, a jóég tudja, meg a 100 lepedő is elég hárdnak tűnik, de azért a Morcheeba-nak örülünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3614205535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kommentes nikk 2018.08.28. 11:05:09

A leírás egyértelmű, magát a fesztivált támogatod a drágább jeggyel.
süti beállítások módosítása