Fülesbagoly

NKA-s nagykoncertet szervez az EFOTT

2018. augusztus 27. - Bagolyhír

NagyKoncert Aréna elnevezéssel egy 3 órás show-t szervez az EFOTT stábja szeptember 27-re a Papp László Budapest Sportarénába. Az est folyamán a 25 éves Nemzeti Kulturális Alapot ünneplik, A 180 percben 28 előadó illetve együttes lép fel.
ivan.jpg

Az NKA Könnyűzene Kollégiumának eseményén a magyar könnyűzene kiemelkedő alakjait vonultatják fel, akik az elmúlt 25 év legnagyobb és legismertebb slágereit viszik színpadra - olvasható az esemény kiírásában. - Egy olyan fergeteges bulit ígérnek, ahol mindenki megtalálja a maga ízlésvilágát kielégítő zenei csemegéket, illetve olyan különleges produkciókat, közös együtt zenéléseket láthatnak, hallhatnak, amiket eddig még nem.

A fellépők között megtalálható a Blahalouisiana, a Brains, Bródy János, Caramel, Charlie, a Cloud 9+, Felcser Máté, a Fish!, a Hooligans, az Ivan & the Parazol, Járai Márk, JumoDaddy, Karácsony James, a Kelemen Kabátban, Lányi Lala, a Magashegyi Undergound,  a Margaret Island, Meszes Balázs, Nagy Feró, Pásztor Anna, Péterfy Bori, a Republic, a Supernem, Szűcs Krisztián, a The Biebers, Varga Lívius és Wolfie.

A jegyek egységesen 1500 forintba kerülnek, melyek tartalmaznak 2 darab lefogyasztható italkupont is, valamint beváltható a teljes jegyár értékében a DRK üzletekben országszerte. /Fotó: Ivan & the Parazol facebook-oldala/

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr714205199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása