Fülesbagoly

Esztáron 1335-en laknak, Kowalsky-ékra ott 15 ezren buliztak

2018. augusztus 27. - Bagolyhír

Elég durván fut a Kowalsky meg a Vega szekere. Bárhova mennek az országba, vagy a határon túl, elég komoly nézőhad előtt muzsikálnak. A hétvégén az esztári lecsófeszten léptek fel. A falu lakossága 1335 fő, a koncertre meg megjelent 15.000 ember.
kowa_1.jpg

"Mintha a februári budapesti Aréna koncert ismétlődött volna meg...pedig Esztár maga egy alig 1600 fős kis település!!! Mégis voltunk vagy 15 ezren! - posztolta a zenekar a Facebook oldalára. (a Wikipedia szerint 1335 fő él Esztáron). - Minden várakozásunkat felülmúlta ez a HAZATÉRÉS Kowa szülőföldjére! Elképesztően gyönyörűek és fantasztikusak voltatok!

kowa_buli.jpgAz esztári hangulat

Közben a zenekar bejelentette, hogy a szombati, Budapest Parkos koncertjük elővételesen teltházas. A legközelebbi fővárosi bulijuk, amire még lehet jegyet venni, december 31-én lesz a Barba Negrában. Ja, és találjátok ki, melyik együttes lemeze vezeti a MAHASZ Top40-es albumlistáját! Igen, Kowáék, tavaly megjelent, immáron ötszörös platinalemez státuszú, Kilenc című anyaga. Hogyan is mondta Buzz Lightyear a Toy Story-ban? A végtelenbe és tovább!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3614205841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása