Fülesbagoly

Stevie Wonder is zenél Aretha Franklin temetésén

2018. augusztus 25. - Bagolyhír

A nemrégiben elhunyt Soul királynőjét neves sztárok kísérik utolsó útjára. Ott lesz mások mellett Stevie Wonder, Faith Hill, Jennifer Hudson és a világhírű Yolanda Adams gospel énekes.

aretha_f.jpg

A 76 évesen hosszú rákbetegség után elhunyt Aretha Franklint Detroitban temetik el augusztus 31-én. A napokban világsztárok jelentették be, hogy nemcsak ott lesznek a ceremónián, de zenélni is fognak, hogy így emlékezzenek barátjukra és zenésztársukra. Játszik majd a temetésen Stevie Wonder, Faith Hill, Shirley Caesar és Chaka Khan is, valamint Jennifer Hudson, aki a hamarosan készülő „Aretha: From These Roots” című életrajzi filmben a világhírű énekesnőt fogja alakítani.

Mivel Aretha Franklin pályafutását gospel énekesként kezdte, a szertartáson fellépnek kórusok is, olyan neves szólistákkal, mint Yolanda Adams, Marvin Sapp vagy Vanessa Bell. A ceremónián az Egyesült Államok egykori elnöke, Bill Clinton is beszédet mond.

Mit nem adnánk érte, ha ezeket a nem mindennapi előadókat mi is hallhatnánk a búcsúztatón, de a temetésen csak az énekesnő családja és közeli barátai lehetnek ott. A rajongók augusztus 28-án és 29-én róhatják le kegyeletüket a Soul királynője előtt.

Szendőfi Bori

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4014201445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása