Fülesbagoly

Ariana Grande újra fellép a terrortámadás helyszínén?

2018. augusztus 25. - tothjutka

Egy rejtélyes Snapchat-bejegyzés miatt felmerült, hogy Ariana Grande visszatérne a Manchester Arenába, ahol tavaly a koncertje végén egy öngyilkos merénylő bombát robbantott. A terrortámadásban 22 rajongó, főleg tinilányok haltak meg, és 59-en megsérültek.

ariana.png

Ariana Grande pénteken a Snapchat-en tett közzé egy posztot a közelgő, 2019-es turnéjáról az Egyesült Királyságban. A bejegyzést szinte azonnal eltávolították, de a szemfüles rajongók így is kiszúrták. A listán szerepelt a Manchester Arena is azzal a megjegyzéssel, hogy a dátum még egyeztetés alatt áll. Ez a helyszín borzalmas emlékeket idéz fel, hiszen 2017. május 22-én egy öngyilkos merénylő felrobbantott egy testére szerelt bombát a Manchester Arena kijárata közelében, az énekesnő teltházas koncertje végén. A támadásban 22-en meghaltak – többségében kamaszlányok – és 59-en sérültek meg. A koncert másnapján az országban életbe léptették a legmagasabb szintű terrorkészültséget. A merényletért az Iszlám Állam vállalta a felelősséget. Az énekesnő azóta súlyos poszttraumás stresszbetegségtől szenved, és többször nyilatkozta, hogy naponta gondol az áldozatokra. Vadonatúj, Sweetener című lemezén is van egy dal, amivel rájuk emlékezik: a Get Well Soon című track hosszú csenddel ér véget, és így összesen 5:22 perc hosszú, ami a tavalyi dátumra utal. A tragédia után egy hónappal Ariana Grande visszatért Manchesterbe, ahol részt vett az áldozatok tiszteletére szervezett megemlékezésen és koncerten.

Az előzmények után valóban nagy szó lenne, ha Ariana újra a Manchester Arenában koncertezne. A már említett, rejtélyes módon felbukkant, majd eltűnt Snapchat-bejegyzés beindította a találgatásokat, ám ezekre még nem reagált hivatalosan sem az énekesnő, sem a menedzsmentje. Így elképzelhető, hogy tényleg lesz koncert, de az is, hogy valamilyen belső kommunikációs malőr következtében került ki a poszt az internetre.

A listával kapcsolatban egyéb furcsaságok is vannak. A helyszínek közül néhányat ugyanis teljesen váratlanul érte a hír. Az egyik állítólagos helyszín, a Notthingham Motorpoint Arena szóvivője például azt mondta: - „Természetesen örömmel fogadnánk Ariana Grande koncertjét, de egyelőre sajnos semmilyen jelzés nem érkezett hozzánk arról, hogy fellépne nálunk a turnéján”.

Ariana Grande új lemeze, a Sweetener a napokban jelent meg és pénteken az első helyen nyitott a hivatalos brit listán. Az énekesnő ezután az OfficialCharts.com-nak nyilakozott, és megköszönte brit rajongóinak a szeretetet és a támogatást, valamint bejelentette, hogy jövő hónapban, szeptember 18-án meglátogatja őket.

Ariana Grande hivatalos YouTube csatornáján pénteken jelent meg egy dal, a breathin’ szövegvideója:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2614202385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása