Fülesbagoly

Kitüntették az Edda gitárosát

2018. augusztus 17. - Bagolyhír

Augusztus 20-a alkalmából átadták a Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt, Magyar Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket. A díjazottak között van egy könnyűzenész is, Alapi István, az Edda gitárosa. 

alapi.jpg

A Magyar Köztársaság Érdemkeresztjének Ezüst fokozatát vehette át Alapi István “A hazai pop-rock, jazz és blues zenei életben betöltött szerepe magas színvonalú előadóművészi tevékenysége" elismeréseként. A gitáros így kommentálta a kitüntetést a Facebook-odalán: "Mindenkinek nagyon köszönöm, akinek a felterjesztésnél eszébe jutottam, és azoknak, akik méltónak találtak a felterjesztés elfogadásakor! Ígérem, ma este még nagyobb lelkesedéssel fogom játszani a Kört Bogláron!

Gratulálunk! A díjazottak teljes névsorát itt találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3214187245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása