Fülesbagoly

Zseniális természetfilmet forgatott a 30Y

2018. augusztus 16. - NagySzabolcs

A 30Y legénysége felkerekedett, hogy a Vadonleső csapatával az abaligeti és az orfűi barlangban denevéreket figyeljenek meg. A második túra elég keményre sikeredett, csúsztak-másztak, hol beszorultak a sziklák közt, és végül a vége sem az lett, amit szerettek volna. De a videó elég zsír lett!

30yy.jpg

A csapat először az abaligeti cseppkő-barlangot járta be, ami látszólag nem terhelte meg őket, lévén, hogy egy kiépített utat tettek meg. Eztán jött az orfűi barlang, aminél az átlagember már az elején azt mondta volna, hogy be nem teszem a lábam, mivel a leereszkedéshez először ki kellett szivattyúzni a szűk bejáratból a vizet, hogy egyáltalán meg lehessen tenni az első pár lépést. Bent aztán ami zajlott, azt nézni is rossz. Keskeny járatokban kúsztak, volt, hogy beszorultak. A 340 méteres hosszt 3 és fél óra alatt tették meg, ami másfél métert jelent percenként. Zazának, a zenekar dobosának nem lehetett egyszerű, elmondása szerint korábban még sosem járt barlangan. A közel 20 perces videóban természetesen a 30Y zenéje szól, a hab a tortán pedig Für Anikó király narrációja. Jó mozizást!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1614184575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása