Fülesbagoly

Nagy bejelentést tett az Aerosmith

2018. augusztus 16. - tothjutka

A hamarosan 50. születésnapját ünneplő amerikai rockbanda, az Aerosmith az NBC televízió Today című reggeli műsorában vendégeskedett. Steven Tyler és zenésztársai nagy bejelentést tettek és élőben zenéltek az összesereglett nézőközönség előtt.

aero.jpg

Óriási bejelentésre vártak az Aerosmith rajongói, amióta kiderült, hogy a zenekar augusztus 15-én vendégeskedik az NBC Today című, nagy nézettségű , élő reggeli műsorában. Mivel számtalan világsztár választotta már ezt a tévéműsort arra, hogy új filmjéről, könyvéről, lemezéről vagy turnéjáról szóló híreit elsőként ott hozza nyilvánosságra, az Aerosmith rajongói is arra készültek, hogy valami nagy durranást jelent be a zenekar a közelgő 50. születésnapja alkalmából. Bejelentés valóban volt, de nem épp az, amire számítottak.

Az Aerosmith tagjai ugyanis azt hozták nyilvánosságra, hogy jövőre 18 koncertet adnak Las Vegasban, az MGM Parkban, a Park Theater színpadán, vagyis „rezidensek” lesznek. A zenekar honlapján a VIP rajongói klubtagok augusztus 20-tól már előrendelhetnek jegyeket 68, 81 és 688,07 dollár közötti árakon a Deuces Are Wild című műsorra. A hivatalos és mindenki számára elérhető jegyárusítás pedig augusztus 24-én indul, és a legolcsóbb jegy 75 dollárba fog kerülni. Az első fellépés 2019. április 6-án, az utolsó pedig július 9-én lesz.

A bejelentés és a Love In An Elevator című sláger a tévéműsorban

A zenekar frontembere, Steven Tyler a tévéműsorban azt mondta: „Olyan show-val készülünk, amit egy utazó turné keretében nem tudnánk megvalósítani. Ez még mindig nagyon-nagyon Aerosmith-es lesz, de egy csomó olyan dolgot teszünk hozzá, amit korábban sosem csináltunk”. Az énekes többet nem árult el, de a koncerteket szervező Live Nation azt ígéri a rajongóknak, hogy soha nem látott vizuális és akusztikai elemekkel dobják meg az amúgy is nagyon várt műsort. Joey Kramer dobos pedig úgy fogalmazott, hogy a rajongók bepilantást nyerhetnek a történelembe, vagyis abba a csaknem 50 évbe, amióta a bandatagok együtt muzsikálnak.

Európai koncertdátumokról sajnos nem érkezett hír, ilyesminek nincs nyoma a zenekar honlapján sem.

Az Aerosmith pályafutása Bostonból indult és fennállása óta csaknem 150 millió lemezt adott el világszerte. Ezzel ők lettek minden idők legtöbb lemezét eladó amerikai rockzenekara. A Grammy-díjas előadókat 2001-ben iktatták be a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is, ami gyakorlatilag életműdíjnak felel meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr914184773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása