Fülesbagoly

Elhunyt a soul királynője, Aretha Franklin

2018. augusztus 16. - Bagolyhír

Elhunyt 76 évesen a soul királynője, Aretha Franklin, akinek legismertebb számai olyan klasszikusok voltak, mint a Think, az I Say a Little Prayer vagy a névjegyeként is emlegetett Respect, és akit világszerte kulturális ikonként tiszteltek.

aretha_1.jpg

A művész halálát súlyos hasnyálmirigyrák okozta. A családja által az AP amerikai hírügynökséghez eljuttatott közlemény szerint Franklin helyi idő szerint csütörtökön délelőtt 9.50-kor hunyt el detroiti otthonában.
"Az élet egyik legsötétebb pillanatában nem találjuk a megfelelő szavakat, amely leírhatná szívünk fájdalmát. Családunk matriarcháját és szikláját veszítettük el" - fogalmaztak rokonai a közleményben. (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2814185021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2018.08.18. 18:06:11

Isten nyugosztaljon Aretha a hangod megmarad örökké!!!

Raven1975 2018.08.18. 18:36:59

Fantasztikus nő volt, fantasztikus hanggal. B. B. King, Etta James, Chuck Berry, Koko Taylor, Ray Charles mellett már ott énekel ő is örökké!
süti beállítások módosítása