Fülesbagoly

Madonna 60 éves, és adakozással ünnepel

2018. augusztus 11. - tothjutka

Adománygyűjtő akcióval ünnepli 60. születésnapját Madonna. A popkirálynő újabb 60.000 dolláros tételt adott az általa indított pénzügyi alaphoz az afrikai Malawi lakosainak megsegítésére, majd rajongóit és cégeket arra kérte, hogy a születésnapját ünnepeljék adakozással. Az akció a hónap végéig tart.

madonna_uj.jpg

Hihetetlen kimondani is, de Madonna augusztus 16-án ünnepli a 60. születésnapját. A popkirálynő korábban úgy nyilatkozott, hogy az embereket jobban érdekli a kora, mint az, hogy mit csinál. „A társadalom zömét csak ez izgatja. Én például sosem lamentálok az életkoromon. Csak akkor jut eszembe, ha valaki valamilyen megjegyzést tesz”- fogalmazott.

Az énekesnő a 60. születésnapját egy adománygyűjtő akcióval teszi emlékezetessé. A pénzt az afrikai Malawi lakosai kapják.”-Megingathatatlan az elkötelezettségem abban, hogy a nehéz sorsú gyerekeknek szerető otthonuk legyen. A születésnapomra nem kérhetek csodásabb ajándékot, mint hogy összekössem a „globális családomat” ezzel a gyönyörű országgal és az ott élő gyerekekkel, akiknek a legnagyobb szükségük van a segítségünkre”- fogalmazott Madonna. Hozzátette: -„Mindegy egyes dollárt közvetlenül ételre, iskolákra, ruhákra és egészségügyi ellátásra fordítunk. Szeretném, ha a barátaim, a rajongóim és a támogatóim összefognának, hogy együtt megváltoztathassuk a Malawiban élő gyerekek életét. Nekik tudniuk kell, hogy tápláljuk, megvédjük és szeretjük őket”.

A rajongók adakozhatnak Madonna Facebook-oldalán keresztül, de saját gyűjtést is szervezhetnek. A Raising Malawi Alapítvány mellé áll a kriptovalutával foglalkozó nemzetközi pénzügyi szolgáltató, a Ripple, amely megígérte, hogy minden adomány összegét megduplázza.

Madonna a négy legkisebb gyermekét 2006-ban fogadta örökbe Malawiból, és akkor elhatározta, hogy alapítványt hoz létre az afrikai országban tomboló szegénység felszámolására.   

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8114174903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2018.08.16. 12:08:48

Isten éltessen és sok sikert!
süti beállítások módosítása