Fülesbagoly

Elképesztő módon rabolták ki Daddy Yankeet

2018. augusztus 10. - Bagolyhír

Kétmillió euró értékű ékszert lopott el Daddy Yankee valenciai szállodai szobájából egy tolvaj, a Puerto Ricó-i énekes dalszerző hasonmásának adva ki magát - adta hírül a BBC honlapja.

daddy.png

A 41 éves énekes, akit a világ a tavalyi nyár nagy slágeréről, a legtöbbet hallgatott Despacito című dalról ismer, "rablás áldozata lett, amíg nem tartózkodott valenciai szállodájában" - jelentette be Twitter-üzenetben Nevarez Pr, Yankee képviselője.
A Las Provincias helyi napilap szerint Daddy Yankee kedd éjjel jelentette be a rendőrségen a gyémántok és ékkövek ellopását szállodai szobájának széfjéből.
A helyi rendőrség szóvivője megerősítette, hogy nyomoznak egy szállodában történt ékszer- és pénzlopás ügyében, de nem nevezte meg a sértettet.
A spanyol lap szerint egy férfi, aki Daddy Yankeenek adta ki magát, azt kérte a szálloda egyik alkalmazottjától, hogy nyissa ki a széfet az énekes szobájában. Kétmillió euró értékű ékszert vitt el onnan, és a Yankeet kísérő személyek szállodai szobáiból is lopott el ékszereket és pénzt. A rendőrök nem találtak ujjlenyomatokat vagy más hasznos nyomot a szobákban - értesült a lap.
Daddy Yankee európai turnén tartózkodik, vasárnap este adott koncertet Valenciában. (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8314173431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása