Fülesbagoly

5 éve hunyt el Pribil Gyuri, rá emlékeznek

2018. augusztus 10. - Bagolyhír

Lassan 5 éve már, hogy egy közlekedési balesetben elhunyt Pribil Gyuri, a magyar rock és blues egyik kiemelkedő alakja. Az évfordulón emlékkoncertet tartanak sok pályatárs részvételével Budapesten, a Trip Hajón.

pribil.jpg

Pribil Gyuri 2013. október 16-án karambolozott autójával Kismarosnál, és az életét sajnos már nem tudták megmenteni. 18 éves korában kezdett gitározni. Saját zenekara, az S-modell 1985-ben alakult. Tragikusan rövid pályafutása alatt játszott az Equus, Kimnowak, Hobo Blues Band, Palermo Boogie Gang, Topó Neurock Társulat, Állati Elmék, valamint sok egyéb zenekarban. Feltűnt Ferenczi György mellett is. Kiváló dalokat is írt. 

Szeptember 23-án rá emlékeztek a Trip Hajón, ahol fellép a Ferenci György és a Rackajam, a Sexit feat. Köszegi Zsolt, a Chuck Berry Rock & Rollers és az S-Modell. További infó az eseményben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr914173309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása