Fülesbagoly

Boggie verseket zenésít meg, Titusz gyereklemezt készít

2018. augusztus 07. - Bagolyhír

A Nemzeti Kulturális Alap könnyűzenei kollégiuma a napokban kihirdette, hogy mely előadókat támogatja. A lista azért is érdekes, mert megtudhatjuk, ki mire készül. A pályázati eredményből szemezgettünk. 

boggie.jpg

A nyertes alkotói pályázatokból kiderül például, hogy Bicskei Titusz (The Carbonfools) gyereklemezt készít, Boggie kortárs versek megzenésítésére kapott pénzt. Új album megírására kapott támogatást Mester Tamás és Pély Barna is. Pleszkán Écskának, a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatón ezüstérmes Soulbreakers énekesnőjének ifjúsági zenés mesejáték megírására nyújtott egy keretösszeget az NKA.
A könnyűzenei hangfelvételek készítése, terjesztése bekezdésből kiderül, hogy Czutor Zoli újabb Czutorborsók lemezt készít, a Pál Utcai Fiúk szimfonikus koncertje pedig LP-n jelenik meg. Albumot ad ki Nagy Feró, a Hiperkarma, a Zorall, a Hooligans, a Nagy János Trió, az Ef Zámbó Happy Dead Band és a 30y. A Turbo zenekar az első magyar nyelvű lemezének elkészítésére kapott támogatást.
Az új anyagoknak 2019. december 31-ig kell megjelenniük. A támogatottak teljes listája itt található.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4714166739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása